There are days like today, cold and rainy that the only thing I want to do is cooking good specility but especially tasty. Today I wanted to bake a cake, that's for me is a comfort food!
1 vasetto di yogurth bianco
3 uova
2 vasetti di zucchero
3 vasetti di farina 00
1 vasetto di olio di semi di girasole
1 bustina di lievito
1 bustina di vanillina
4 cucchiai di cacao amaro
q.b. gocce di cioccolato
1 jar of yogurt
3 eggs
2 jar of sugar
3 jar flour 00
1 jar of sunflower oil
1 packet of yeast
1 teaspoon of vanilla
4 tablespoons cocoa
q.b. chocolate chips
Mescolare le uova con lo yogurth, lo zucchero, la farina ed il lievito setacciati, la vanillina e l'olio, creare un composto omogeneo, unire le gocce di cioccolato.
Prendere uno stampo da plumcake e foderarlo con la carta forno, mettere 3/4 dell'impasto nella teglia, unire al 1/4 del composto rimasto il cacao amaro e adagiare il composto ottenuto nel centro della teglia. Cuocere in forno ventilato a 180° per 45 minuti.
Mix the eggs with the yogurt, sugar, flour and baking powder, vanilla and oil to create a smooth mixture, add the chocolate chips.
Take a loaf pan with waxed paper and put 3/4 of the mixture into the pan, add in the 1/4 of the remained mixture the cocoa and lay the mixture in the center of the pan.
Bake at 180° for 45 minutes.
Nessun commento :
Posta un commento