Some times ago I bought a package of frozen shrimp. This evening I would have eating a salad so I thought to use them to create a delicious and different salad.
550 gr di gamberetti
1 bicchiere di vino bianco
Insalata misticanza e valeriana
1/2 avocado non troppo maturo
1/2 limone
qualche fetta di bacon
q.b. di sale, pepe in grani, alloro, bacche di ginepro
550 gr of shrimp
1 glass of white wine
Mix of salad
1/2 avocado
1/2 lemon
some slice of bacon
q.b. salt, pepper, bay leaves, juniper berries
In una pentola mettere a bollire l'acqua con il vino e le spezie, quando bolle buttare i gamberetti ancora surgelati, cuocere per un paio di minuti.
Nel frattempo in padella cuocere il bacon e tagliare l'avocado a tocchetti e condirlo con qualche goccia di limone. In una ciotola unire l'insalata, il bacon, i gamberetti e l'avocado.
In a pot boil the water with the wine and spices, when it boils throw the shrimp still frozen, cook for a few minutes.
Meanwhile, cook the bacon in a pan and cut the avocado into small pieces and season with a few drops of lemon. In a bowl combine the salad, bacon, shrimp and avocado.
Io volevo arricchire un pò di più quest'insalata perciò ho creato la mia "salsa rosa"
100 gr di maionese
1 cucchiaino di senape
1 cucchiaino di concentrato di pomodoro
I wanted to enrich my salad so I created my "Pink sauce" (cocktail sauce)
100 gr of mayonnaise
1 teaspoon of mustard
1 teaspoon of concentrated tomato paste
Nessun commento :
Posta un commento